Clicky


Per vergissing ontvoerde man maakt het redelijk, zegt politie

Per vergissing ontvoerde man maakt het redelijk, zegt politie
12-08-2021 12:13 | Binnenland | auteur ANP

HOOFDDORP - Met de 56-jarige man uit Hoofddorp die per vergissing was ontvoerd, gaat het naar omstandigheden redelijk. Dat meldt de politie. Het slachtoffer en zijn familie bedanken alle mensen die hebben meegedacht in deze zaak, maar willen het gebeurde nu in alle rust en privacy verwerken. Het rechercheteam is nog bezig met het onderzoek naar de 'vergisontvoering'.

De ontvoerde Hoofddorper dook dinsdagnacht gewond op in een woonwijk in Delft, waar hij had aangebeld bij verschillende adressen. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man was mishandeld en is naar een ziekenhuis gebracht.

Hij werd vorige week donderdagavond ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius. De politie zei al snel dat de daders zich hadden vergist en dat een andere man het doelwit van de ontvoerders was. Diezelfde avond werden in verband met de verdwijning van de Hoofddorper al zes mannen aangehouden in Gouda, drie Rotterdammers van 22, 22, en 30 jaar, een 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 33-jarige man uit Dordrecht en een man van 30 jaar zonder bekend woonadres. Maandag werd hun voorarrest met twee weken verlengd.