Clicky


Weekendafsluitingen A16

Weekendafsluitingen A16
24-05-2012 16:47 | Wegwerkzaamheden | auteur de redactie
Rijkswaterstaat voert in de weekenden in juni onderhoudswerkzaamheden uit aan de Van Brienenoordbrug in de A16. Op de brug wordt de slijtlaag vervangen. Tegelijkertijd vinden er tussen de knooppunten Ridderkerk en Terbregseplein asfalteringswerkzaamheden plaats en wordt een groot aantal voegen vervangen. Hiervoor wordt in de weekenden afwisselend de parallelbaan en de hoofdrijbaan afgesloten. Bij afsluiting van de parallelbaan is een aantal af- en opritten afgesloten. Doorgaand verkeer tussen de knooppunten is altijd mogelijk. Weggebruikers moeten wel rekening houden met een langere reistijd.

Weekendafsluitingen
• Vrijdag 1 juni 21.00 uur tot maandag 4 juni 05.00 uur - Afsluiting van de hoofdrijbaan tussen de knooppunten Ridderkerk en Terbregseplein, richting Gouda. De parallelrijbaan is open voor verkeer.

• Vrijdag 8 juni 22.00 uur tot maandag 11 juni 05.00 uur - Afsluiting van de parallelrijbaan tussen de knooppunten Ridderkerk en Terbregseplein, richting Gouda. Ook de af- en opritten Feijenoord (24), Centrum (25) en Kralingen (26) zijn afgesloten. De hoofdrijbaan is open voor doorgaand verkeer.

• Vrijdag 15 juni 21.00 uur tot maandag 18 juni 05.00 uur - Afsluiting van de hoofdrijbaan tussen de knooppunten Terbregseplein en Ridderkerk, richting Dordrecht/Breda. De parallelrijbaan is open voor verkeer.

• Vrijdag 29 juni 22.00 uur tot maandag 2 juli 05.00 uur - Afsluiting van de parallelrijbaan tussen de knooppunten Terbregseplein en Ridderkerk, richting Dordrecht/Breda. Ook de af- en opritten Kralingen (26) en Centrum (25) en de afrit Feijenoord (24) zijn afgesloten. De oprit Feijenoord is wel open. De hoofdrijbaan is open voor doorgaand verkeer.

Gele borden ter plaatse geven de (lokale) omleidingsroutes aan.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.