Clicky


Dode na frontale aanrijding met vrachtwagen op N35

Dode na frontale aanrijding met vrachtwagen op N35 [+foto]
23-09-2021 09:17 | Ongevallen | auteur Redactie

MARIENHEEM - [update 12:21 uur] Op de N35 tussen Marienheem en Raalte heeft donderdagochtend 23 september een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij is de bestuurder van de personenauto, een 58-jarige man uit Almelo, om het leven gekomen.

De personenauto raakte door nog onbekende oorzaak, komende van Marienheem richting Zwolle, op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen.

Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. de vrachtwagenchauffeur is nagekeken door ambulancepersoneel en later opgevangen op het politiebureau, meldt de politie.

De N35 werd tussen Marienheem en Raalte volledig afgesloten. De VOA van de Politie Oost Nederland kwam ter plaatse om een onderzoek instellen naar de toedracht. Rond 12:20 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Veel in het nieuws

De N35 is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws. Er is veel te doen om een rondweg rond Marienheem en verbreding van het karrenspoor van Nijverdal naar Zwolle. Verschillende varianten ven verbredingen en kruisingen zijn inmiddels de revue gepasseerd. Telkens worden beslissingen vooruit geschoven.

Ongevallen blijven plaatsvinden en de inwoners van Haarle en Marienheem zijn het beu. Eerdere protesten van inwoners schijnen de politiek onberoerd te laten. Slechts een noodoplossing staat voor de komende jaren op de planning.