Clicky


Dode vrouw gevonden in geparkeerde auto bij hotel langs A1 bij Eemnes

Dode vrouw gevonden in geparkeerde auto bij hotel langs A1 bij Eemnes
08-10-2021 14:07 | Binnenland | auteur Redactie

HILVERSUM - De politie heeft donderdagavond het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen op het parkeerterrein van een hotel langs de A1 bij Knooppunt Eemnes. De vrouw bevond zich in een aldaar geparkeerde Volkswagen Polo. De politie houdt rekening met een misdrijf en zoekt getuigen.

Het slachtoffer is een 34-jarige vrouw uit Heerlen. Zij werd sinds afgelopen week vermist. Forensisch en tactisch rechercheurs van de politie doen momenteel onderzoek onder meer rondom het parkeerterrein. Dat doen zij om te reconstrueren wat er is gebeurd en onder welke omstandigheden de vrouw is overleden en of er sprake is van natuurlijk overlijden of een misdrijf. De politie houdt rekening met dit laatste.

De politie heeft nog veel vragen. Hoe lang stond de auto al geparkeerd? Is de auto nog ergens anders gezien? Is de vrouw in het voertuig overleden? 

Wij zoeken extra informatie en getuigen die iets gehoord of gezien hebben of wellicht beschikken over (dashcam)camerabeelden. De parkeerplaats bevindt zich in een bosrijk gebied, met veel wandelaars en -later op de avond- gasten van het aanwezige restaurant of hotelbezoekers.