Clicky


Royal den Hartogh Logistics en MUTO fuseren

Royal den Hartogh Logistics en MUTO fuseren
03-11-2021 11:10 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM/SEOUL - Royal Den Hartogh Logistics ziet de regio Azië-Pacific (APAC) als een belangrijke groeimotor en heeft de ambitie om een ​​toonaangevende regionale tankoperator te zijn die one-stop deep-sea en intra-APAC logistieke dienste biedt. Den Hartogh kondigt woensdag aan dat het dichter bij deze ambitie komt met de fusie tussen Den Hartogh en de MUTO-bedrijvengroep in Korea, Thailand en Maleisië.

De sterke regionale aanwezigheid in vijf APAC-vestigingen, waaronder Singapore en Shanghai, zal Den Hartogh de mogelijkheid bieden een toonaangevende intra-APAC logistieke dienstverlener te worden.

MUTO Global Thailand en MBT Global Malaysia zullen omgedoopt worden tot respectievelijk Den Hartogh Thailand en Den Hartogh Malaysia. De merknaam MUTO Logix Korea blijft behouden en wordt omgedoopt tot lid van Royal Den Hartogh Logistics.

Met deze fusie is Den Hartogh ervan overtuigd de klanttevredenheid verder te verhogen door tanks op de juiste plaats, het juiste moment en de juiste hoeveelheden te leveren. Den Hartogh heeft nu de mogelijkheid om zijn klanten in Seoul, Bangkok en Klang beter van dienst te zijn met meer gepersonaliseerde en innovatieve logistieke oplossingen.