Clicky


17-jarige verdachte aangehouden voor steekpartij in Capelle aan den IJssel

17-jarige verdachte aangehouden voor steekpartij in Capelle aan den IJssel
08-11-2021 23:32 | Misdaad | auteur Redactie

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De politie heeft maandagavond een 17-jarige jongen uit Spijkenisse aangehouden als verdachte van een steekpartij in Capelle aan den IJssel. De politie zoekt nog een tweede verdachte.

Het is maandagmiddag rond 16:45 als iemand in de buurt van het metrostation aan de Kerklaan ziet dat twee jongens en een meisje op elkaar insteken met messen. Hierop belt de omstander de politie. Toen toegesnelde agenten bij het incident aankwamen troffen zij een gewond 15-jarig meisje uit Capelle aan den IJssel aan en zijn de jongens al gevlucht.

Het meisje is gewond, maar wel aanspreekbaar. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling van haar wonden. Een paar uur later wist de politie één van de jongens, een 17-jarige jongen uit Spijkenisse, aan te houden in zijn huis. De politie is nog op zoek naar een tweede jongen.

We houden er rekening mee dat er een ruzie tussen de jongeren voorafging aan het incident, aldus de politie. De politie wil graag weten wat zich precies heeft afgespeeld en is op zoek naar getuigen.