Clicky


Van den Bosch opent nieuw kantoor The Factory

Van den Bosch opent nieuw kantoor The Factory
01-02-2022 13:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ERP - Logistiek dienstverlener Van den Bosch heeft haar nieuwe kantoorvestiging The Factory geopend. Het pand dient onder andere als kantoor voor online platform Bulkio. In de voormalige stoomzuivelfabriek aan de Molentiend in Erp was voorheen de Van den Bosch Experience gevestigd, het kenniscentrum van de logistiek dienstverlener.

De Experience is van bestemming veranderd nadat Van den Bosch in maart 2021 een compleet vernieuwd kenniscentrum opende aan de Bussele 30 in Erp: de Van den Bosch Academy. De voormalige Experience is na een verbouwing voorzien van een nieuwe indeling met meerdere kantoorplekken en vergaderruimtes. De historie van het unieke monumentale pand is daarbij niet verloren gegaan en is onder meer terug te vinden in de naam ‘The Factory’, naar de vertaling van de oude melkfabriek.

Bulkio

In april 2021 lanceerde Van den Bosch het digitale matchingsplatform Bulkio. Al jarenlang bood Van den Bosch transportopdrachten aan meer dan 800 bulkvervoerders via het succesvolle, online platform FreightMatch. Sinds april 2021 zet FreightMatch zich, gesteund door de ervaring vanuit Van den Bosch, zelfstandig voort als digitaal platform met een nieuwe marktbenadering onder de naam Bulkio.

Toekomstbeeld

Het matchingsplatform is in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. “Onze vestiging in The Factory staat symbool voor onze groei nu en in de toekomst”, aldus Pirke van den Elsen, managing director bij Bulkio. “Wij bieden een unieke marktbenadering en service aan bulkverladers en -vervoerders met een sterk geautomatiseerd platform. Bulkio ziet daarin de toekomst. Het nieuwe kantoor draagt daaraan bij; we staan klaar voor verdere groei.”