Clicky


Ook Claassen Logistics biedt bonus tot wel 5.000 euro in strijd tegen chauffeurstekort

Ook Claassen Logistics biedt bonus tot wel 5.000 euro in strijd tegen chauffeurstekort
10-02-2022 10:32 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie

TILBURG - Claassen Logistics wil het werken als chauffeur extra aantrekkelijk maken. Daarom hebben zij besloten een fors bonussysteem voor de chauffeurs in te voeren. De jaarlijkse bonus kan zelfs oplopen tot maximaal €5000,-.

De hoogte van de chauffeursbonus wordt op verschillende onderdelen bepaald. Claassen Logistics verzorgt voornamelijk distributie ritten in de Benelux. Daarom is besloten dat het grootste deel van de bonus te behalen is met het aantal zendingen dat de chauffeur afwerkt. Daarnaast is onder andere het schadeverloop en de rijstijl van invloed op de bonus. Daarmee legt Claassen Logistics niet alleen de focus op kwantiteit, maar ook op duurzaamheid en veiligheid.

Florent Claassen: "De eerste reacties van de chauffeurs zijn erg positief en enthousiast. De bonus is een mooie aanvulling op het salaris van de individuele chauffeur. We verwachten hiermee makkelijker nieuwe chauffeurs aan te trekken. Met het op orde krijgen van het juiste aantal chauffeurs wordt de werkdruk onder de groep chauffeurs bij Claassen Logistics verlaagd. Uiteindelijk hebben zowel de opdrachtgever, de chauffeur en het bedrijf er baat bij."

Claassen Logistics, gevestigd in Tilburg en Rogat/Meppel, opgericht in 1850, is als transport- en logistiekbedrijf een partner van MKB-bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Binnen de transportdiensten bedenken zij oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgen zij Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvracht expeditie, warehousing en webshoplogistiek.