Clicky


Lineage Logistics neemt Veldboer BV over

Lineage Logistics neemt Veldboer BV over
02-03-2022 13:31 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

NOORD SCHARWOUDE - Lineage Logistics, LLC, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van temperatuurgecontroleerde industriële REIT en logistieke oplossingen, heeft vandaag de overname aangekondigd van Veldboer B.V., een eigenaar- en exploitantorganisatie bestaande uit twee koelhuizen in Noord-Holland.

De twee vestigingen in Noord-Holland zijn samen goed voor 5.800 europallets, 10 koelcellen en vier vriestunnels. Naast het koelen, vriezen en ontdooien, verzorgt Veldboer de in-house transport- en logistieke diensten en inklaringsondersteuning.

De overname van Veldboer draagt ​​bij aan Lineage's toonaangevende netwerk voor koelopslag in Europa en versterkt de Europese transportcapaciteiten van het bedrijf. Samengevat, de transactie stelt Lineage in staat om aanvullende interne transportdiensten aan klanten te leveren en versterkt Lineage's aanbod van end-to-end logistieke oplossingen aan klanten.

Veldboer B.V. is in 1984 opgericht door eigenaar Jos Veldboer en is vandaag uitgegroeid tot een team van 14 medewerkers.