Clicky


Drie aanhoudingen in drugsonderzoek Venlo

Drie aanhoudingen in drugsonderzoek Venlo
12-04-2022 15:16 | Binnenland | auteur Redactie

VENLO - De politie heeft dinsdagmorgen op drie adressen in Venlo zoekingen verricht vanuit een onderzoek naar de handel in harddrugs. Bij de actie zijn drie aanhoudingen verricht.

Tijdens de inval in drie woningen aan de Spireastraat, de Jacob van Deventerstraat en de Dickenslaan in Venlo heeft de politie dinsdagmorgen drie personen aangehouden. Het onderzoek richt zich op de handel in heroïne en cocaïne. Een 19-jarige man, een 22-jarige man en een 52-jarige vrouw, alle drie uit Venlo, zijn aangehouden. Het drietal wordt verdacht van handel in harddrugs of betrokkenheid bij de handel.

Bij de zoekingen heeft de politie harddrugs, duizenden euro’s, personenauto’s en mobiele telefoons in beslag genomen. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld en het onderzoek wordt voortgezet, meldt de politie.

Samen met de gemeente Venlo en het Openbaar Ministerie maakt de politie zich onder de vlag van Pandora sterk voor de veiligheid in de wijken. Pandora richt zich op de criminaliteit in de woonwijken; die moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger maken.