Clicky


Vandaag Inside sluit eerste week terug af met 873.000 kijkers

Vandaag Inside sluit eerste week terug af met 873.000 kijkers
21-05-2022 10:06 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Vandaag Inside heeft zijn eerste week na een korte stop goed afgesloten. Naar de SBS6-talkshow keken vrijdagavond volgens Stichting KijkOnderzoek 873.000 mensen.

Het programma keerde maandag na een afwezigheid van twee weken terug op televisie. Presentatoren Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp besloten op 29 april te stoppen na ophef over een bekentenis van Derksen. Hij zei dat hij tientallen jaren geleden een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars. Derksen herriep dat verhaal later en vertelde dat er toch geen penetratie had plaatsgevonden. Na gesprekken met Talpa besloot het VI-trio toch door te gaan.

De eerste aflevering maandag trok veel kijkers: bijna 1,5 miljoen. Ook de dagen erna stond Vandaag Inside hoog in de top van best bekeken programma's van de dag, al lag het kijkcijferaantal wel lager dan maandag.

Vandaag Inside staat op de negende plek in de top 25 van best bekeken programma's van vrijdag. De eerste plaats is voor het NOS Journaal van 20.00 uur met ruim 1,8 miljoen kijkers. Bed en Breakfast en 2 voor 12 volgen met respectievelijk 1,3 en 1,2 miljoen kijkers.