Clicky


Geodis Logistics haalt H2O Plus binnen als nieuwe klant

Geodis Logistics haalt H2O Plus binnen als nieuwe klant
14-07-2011 12:49 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ROTTERDAM/VENLO - Op maandag 4 juli 2011 tekende H2O Plus een Service Overeenkomst met Geodis Logistics waarbij Geodis zal optreden als de logistieke partner voor de Benelux. Percy Thio, Directeur H2O Europe B.V.: "Geodis staat bekend als een betrouwbare logistieke partner en met het oog op de verwachte internationale groei zochten we een zeer ervaren speler in de retailmarkt."

De overeenkomst omvat een uitgebreid pakket aan diensten zoals het coördineren van inkomende en uitgaande vrachtstromen, magazijn en opslag, voorbereiding van bestellingen, pick & pack, VAS en VAL-activiteiten, laden, retouren en douane-management.

Frank Hermanns, Directeur Retail & Marketing H2O Plus: "Onze wensen worden door Geodis uitstekend vertaald naar flexibele en innovatieve logistieke oplossingen. Op deze manier hoeven we ons alleen nog te concentreren op onze kernactiviteiten."

H2O Plus is producent van het eerste gezichts-en huidverzorgingsmerk dat haar producten baseert op mineralen, gezuiverd water en natuurlijke ingrediënten uit de zee. Oprichtster en pionier Cindy Melk slaagde erin om in 1989 een uniek verzorgingsconcept te ontwikkelen waarbij de helende werking van natuurlijke ingrediënten uit de zee samengaan met innovatieve technologie. De combinatie van het unieke Sea Mineral Complex™, vitaminen, enzymen en ingrediënten uit de zee geven de huid een natuurlijke glans. H2O Plus producten geven de huid een natuurlijke hydratatie, verhogen de weerstand en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen.

In downtown Chicago worden de producten van begin tot eind vervaardigd. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op nieuwe mogelijkheden en trends. Bovendien blijft de kwaliteit van deze producten constant gewaarborgd. Vanzelfsprekend zijn de producten niet getest op dieren en worden ze verkocht in milieuvriendelijke verpakkingen. De verpakkingen zijn no-nonsense, kleurrijk met een moderne uitstraling.

"We zijn trots dat H2O Plus voor Geodis heeft gekozen en zullen een zeer uitgebreid en op maat gemaakt pakket aan diensten gaan aanbieden", aldus Willem Jan van Amersfoort, Managing Director Geodis Logistics.