Clicky


Raben opent nieuw warehouse in Würzburg

Raben opent nieuw warehouse in Würzburg
28-07-2011 13:05 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Raben heeft een nieuw warehouse geopend bij de vestiging in Würzburg/Reichenberg. Dankzij deze investering is het mogelijk de service verder te optimaliseren. Door de capaciteit met 15% uit te breiden, kan er goed worden gereageerd op de groeiende markt.

"Sinds 1937 hebben wij een vestiging in Wurzburg. Gezien onze, jarenlange ervaring in dit gebied en het feit dat deze regio van Duitsland zich zeer snel ontwikkelt, hebben wij besloten een nieuw en efficiënter cross dock en kantoren te gaan bouwen op deze locatie. Dit gebouw is zeer vergelijkbaar met datgene wat wij hebben gebouwd in Wuppertal. Wij hebben een modern en efficient cross-dock van 4.290 m2", zegt Wilfried Reiners, Managing Director van Raben Logistics Germany.

"Wij hebben ongeveer 60 medewerkers werkzaam in ons depot en zij hebben nu 1200 m2 nieuwe, moderne kantoren tot hun beschikking", zegt Bernhard Kroll, Brand Manager. 51 in plaats van 12 rampen zorgen voor goede omstandigheden om snel en flexibel te kunnen reageren op de behoeften van de klant; zelfs als de transportvolumes blijven stijgen.



Door middel van een video surveillance systeem, met nu 72 camera’s, is het mogelijk iedere zending helemaal te volgen. Dankzij dit systeem kunnen processen worden gedocumenteerd, geanalyseerd en aangepast indien nodig.

"Dit is de derde investering binnen enkele maanden, maar het is niet de laatste. Wij gaan beginnen met de bouw van een nieuw warehouse in Nürnberg. Binnen enkele maanden zullen wij daar 15.000 m2 warehouse hebben en 7.500 m2 cross dock", voegt Wilfried Reiners toe.