Clicky


Heiploeg kiest T Comm Tracking & Tracing temperatuurregistratie voor koel- en diepvriesvervoer

Heiploeg kiest T Comm Tracking & Tracing temperatuurregistratie voor koel- en diepvriesvervoer
09-08-2011 10:06 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ZOUTKAMP/ZOETERMEER - Heiploeg uit Zoutkamp, de belangrijkste leverancier van garnalen in Europa, heeft een deel van haar koel- en diepvriesvloot voorzien van T Comm Tracking & Tracing systemen. Met deze systemen heeft Heiploeg altijd en overal inzicht in de locaties en temperaturen van de voertuigen waarin de garnalen vervoerd worden.

Heiploeg is de belangrijkste leverancier van garnalen in Europa. Heiploeg beschikt in Zoutkamp over een hypermoderne fabriek, waardoor optimale kwaliteit van de garnalen te garanderen is. Heiploeg heeft bovendien een eigen transportdivisie: Heitrans B.V., die gespecialiseerd zijn in koel- en diepvriesvervoer.

De auto's van Heitrans vervoeren de goederen in de meeste landen binnen Europa en naar de pelateliers in Marokko. Het wagenpark van Heitrans is uitgerust met de nieuwste technieken om zowel de verse als diepgevroren producten op een verantwoorde wijze te vervoeren. De systemen van T Comm Tracking & Tracing controleren de temperaturen in een trailer en alarmeren de planningsafdeling bij temperatuuroverschrijding. Dit om ervoor te zorgen dat de producten die Heitrans vervoert, altijd op de juiste temperatuur bij de klanten komen.



Rudie de Vries, verantwoordelijk voor Logistics Heitrans: "Wij streven een constante hoge productkwaliteit na. Met de T Comm Tracking & Tracing systemen kan de logistiek manager de ritten optimaliseren en wordt tegelijkertijd de temperatuur in alle trailers continu gecontroleerd. De planningsafdeling wordt direct gealarmeerd bij temperatuuroverschrijding. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Met dit systeem maken we onze HACCP-rapportages met één druk op de knop. Bovendien wordt een deel van onze charters uitgerust met Truck ID-sensoren, zodat we zien welke truck voor welke trailer staat."