Clicky


Consolid behaalt ISO 9001:2008 certificering

Consolid behaalt ISO 9001:2008 certificering
10-08-2011 10:24 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Consolid is door Det Norske Veritias Certification gecertificeerd voor ISO 9001:2008. Daarmee is aangetoond dat Consolid een kwaliteitsmanagementsysteem heeft ingericht dat zorgt voor een consistente wijze van dienstverlening die voldoet aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Ook heeft Consolid aangetoond dat zij het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering heeft verankerd in haar organisatie.

Dennis Mortier, directeur Consolid: "Met de certificering hebben wij een volgende stap gezet met ons bedrijf. Wij waren zelf overtuigd van onze kwaliteit en het continu streven om deze te verbeteren. Maar het is goed dat dit is vastgelegd in processen en dat een externe auditor ook heeft vastgesteld dat wij op het gewenste niveau zitten."

Naast ISO 9001:2008 is Consolid recent op delen gecertificeerd voor het VCU-certificaat (beveiliging) en heeft het de hernieuwde audit van Inspectie Verkeer & Waterstaat (railvervoer) doorstaan. Daarmee is de erkenning tot 1-1-2014 verlengd. "Het gaat goed met Consolid. Het eerste half jaar hebben wij een omzetwinst geboekt van 31%, de waardering van onze klanten voor de dienstverlening van onze medewerkers neemt elk jaar toe en is hoger dan het landelijke gemiddelde. De ISO-certificering is een goede voorzetting van deze reeks", aldus Dennis Mortier.

Consolid is in Nederland de grootste leverancier van flexibel personeel in Vervoer en Veiligheid.