Clicky


ColliCare Logistics opent nieuwe vestiging in Rotterdam

ColliCare Logistics opent nieuwe vestiging in Rotterdam
12-08-2011 09:37 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ROTTERDAM - Op 1 augustus 2011 heeft het Scandinavische bedrijf ColliCare Logistics een vestiging in Rotterdam geopend. Sinds de start in 2007 heeft ColliCare zich tot doel gesteld om te groeien in omvang en geografische dekking, waardoor het bedrijf hun one-stop-shopping belofte aan de markt kan voldoen.

De opening van een nieuw kantoor in Rotterdam bewijst dat het bedrijf bereid en in staat is om de nodige stappen te ondernemen om uit te breiden en zijn portefeuille uit te breiden. Het nieuwe kantoor in Rotterdam zal zich richten op intra-Europese en overzeese container trafieken, net als ColliCare in Scandinavië.

ColliCare Logistics heeft vestigingen in Leek(Nederland), Göteborg en Östersund in Zweden, Shanghai, Yantian en Xiamen in China. Het moederbedrijf, ColliCare Logistics AS, is gevestigd in Oslo met vier vestigingen in het Oslo-fjord gebied.

Managing Director van ColliCare Logistics BV is Frits Potze, gevestigd in Leek. Stef Kluiters is benoemd tot Shipping Manager Europe, ondersteund door Marcel Paulus als Sales Manager Shipping, beide gevestigd in Rotterdam.