Clicky


Thermo King zet nieuwe maatstaf in service

Thermo King zet nieuwe maatstaf in service
25-08-2011 19:10 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Thermo King is mede groot geworden doordat klanten in het uiterste geval terug konden vallen op een fijnmazig en efficiënt servicenetwerk. Thermo King heeft hierin nieuwe stappen gezet waar het geconditioneerde beroepsvervoer honderd procent op kan vertrouwen.

Het netwerk van twaalf servicevestigingen, op strategische locaties verdeeld over Nederland, kan de klant van Thermo King optimale service bieden. Al deze vestigingen bieden daarnaast ook mobiele service. Op vaste tijden is de mobiele service ook nog op zes andere locaties verspreid over Nederland beschikbaar.



Onlangs is het netwerk nog verder versterkt door samen te werken met Toscon Trailerservice. Door de samenwerking met dit bedrijf heeft Thermo King negen extra vestigingen verspreid over Nederland waar klanten eveneens voor service aan hun Thermo King koelmachine terecht kunnen. Ook in deze vestigingen wordt de service uitgevoerd door de medewerkers van Thermo King. Met name de overeenkomst met Toscon maakt dat Thermo King klanten niet heen en weer hoeven te rijden naar meerdere adressen om hun koeltrailer in optimale conditie te krijgen. Alle service kan op één, voor de klant vertrouwd adres, verleend worden.

De minste omrijkilometers ontstaan natuurlijk wanneer er gebruik gemaakt kan worden van de mobiele services van Thermo King. Er zijn 27 optimaal geëquipeerde servicevans op de weg die de lijnen naar de klant aangenaam kort houden en die worden bestuurd door gekwalificeerde monteurs. Alle monteurs hebben een STEK certificaat en hebben een uitvoerig en selectieve serie trainingen doorstaan voordat ze de weg op worden gestuurd om Thermo King klanten te ondersteunen. Thermo King ziet er nauwlettend op toe dat elke vestiging de juiste mix van kennis en expertise kan verlenen aan haar klanten.

Minstens zo belangrijk is hier een effectief functionerend systeem van onderdelen belevering. Elke vestiging van Thermo King beschikt over een selectie van onderdelen. Daarnaast kent de hoofdvestiging in Rotterdam een centraal magazijn. Vanzelfsprekend is er sprake van een landelijke 24 uurs service waarvan een nachtelijke aanlevering van onderdelen de hoofdmoot vormt, zodat geen enkele klant van Thermo King onnodig lang hoeft te wachten tot zijn apparatuur weer optimaal functioneert.



Het toegenomen aantal vestigingen waar Thermo King machines geserviced kunnen worden, is een niet te onderschatten argument bij de keuze voor uw koelmachineleverancier. Daarnaast zorgt de Thermo King vloot van servicevoertuigen voor een nog grotere flexibiliteit voor u als gebruiker.

Jaarlijks dient elke koelmachine een lektest te ondergaan. Thermo King raadt aan om dan meteen olie en filters te wisselen. Alle handelingen gebeuren dan in één keer en in één keer goed.