Clicky


Bas Group ontvangt certificaat voor financieel gezond bedrijf

Bas Group ontvangt certificaat voor financieel gezond bedrijf
31-08-2011 09:43 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
ETTEN-LEUR - De moeder van Hereijgers, de Bas Group, heeft afgelopen week uit handen van Graydon een certificaat ontvangen voor financieel gezond bedrijf. Deze award is op 30 augustus op het hoofdkantoor van de Bas Group in Etten-Leur uitgereikt aan Janet Bas, CFO van Bas.

Om deze award in ontvangst te mogen nemen, zijn er een aantal strikte voorwaarden waaraan de organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.



Informatie afkomstig uit de Graydon database wordt dagelijks onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens. De Graydon rating wordt al jaren gezien als een toonaangevende, objectieve risico-indicator die een bedrijf kan ondersteunen bij het nemen van kredietbeslissingen.

Er zijn in Nederland een beperkt aantal logistieke bedrijven die een AA rating krijgen, het ontvangen van de Graydon award houdt in dat de Bas Group tot de top van financieel gezonde bedrijven in de branche behoort. Dit certificaat is een bewijs van stabiliteit en betrouwbaarheid richting de opdrachtgevers en leveranciers.