Clicky


BLOM Transportopleidingen en SBK Advies & Training starten met RIJDENenLEREN.nl

BLOM Transportopleidingen en SBK Advies & Training starten met RIJDENenLEREN.nl
31-08-2011 12:20 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
HELMOND - Vanaf 1 september 2011 starten BLOM Transportopleidingen en SBK Advies & Training met een nieuw project; RIJDENenLEREN.nl. Dinsdag 30 augustus 2011 tekenden Reggy Heijens (Directeur BLOM Transportopleidingen) en Tineke Kanters (Directeur SBK Advies & Training) hiervoor een samenwerkingsovereenkomst. Met het project RIJDENenLEREN.nl worden twee markten bediend. Aanleiding hiervoor is ten eerste het tekort aan gekwalificeerd personeel in de vervoersbranche en ten tweede het groeiend aantal werkzoekenden.

BLOM Transportopleidingen en SBK Advies & Training bundelen daarom hun krachten voor zowel bedrijven als werkzoekenden. RIJDENenLEREN.nl biedt een totaaloplossing voor beide partijen. BLOM verzorgt de mogelijkheid van een rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of taxichauffeur. Tevens verzorgen zij de verplichte nascholingen op het gebied van code 95 en de nascholing voor TX-bedrijven. SBK biedt een gekwalificeerd Mbo-traject aan. Dit is een opleiding tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of taxichauffeur. Na afronding heeft de werkzoekende dus een geschikt rijbewijs en een Mbo-opleiding op zak inclusief benodigde nascholing. Zo kan de werkzoekende weer aan het werk, en heeft het bedrijf gekwalificeerd personeel.

Door samenwerkingsverbanden met bedrijven in de transportbranche kan RIJDENenLEREN.nl een baangarantie bieden aan werkzoekenden. Tevens heeft het vervoersbedrijf een personeelsgarantie van drie jaar. Overigens kost dit een bedrijf geen extra administratie en tijd want onderdeel van RIJDENenLEREN.nl is een payroll- constructie met Persoonality. Zij dragen zorg voor de complete administratieve afhandeling. Kortom, RIJDENenLEREN.nl biedt een totaaloplossing in de vervoersbranche voor zowel bedrijven als personeel.



Met succesvolle praktijkopleidingen en trainingen voorziet SBK al meer dan 25 jaar in de leerbehoefte van bedrijven, instellingen en organisaties. SBK is dé opleider die werkende mensen de gelegenheid biedt continu bij te blijven in het vak en tegelijkertijd hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren door een erkend MBO diploma/certificaat te behalen. Samen met bedrijven en branches bouwt SBK kwalificerende opleidingen die bijdragen aan de prestaties van het bedrijf én aan de performance van de medewerkers.

BLOM Transportopleidingen verzorgt al sinds 1968 rijopleidingen en rijlessen voor alle rijbewijzen. Met vestigingen en steunpunten in bijna heel Nederland. Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden. BLOM is altijd iedereen van dienst: van een rijbewijs voor de personenauto tot en met een rijbewijs voor de trekker-oplegger, van de motor tot en met terminal truck, van brandweeropleidingen tot opleidingen voor veetransport.