Clicky


Heuver Bandengroothandel en Aeolus Tyres verlengen contract

Heuver Bandengroothandel en Aeolus Tyres verlengen contract
31-08-2011 17:02 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
De al jarenlang bestaande samenwerking tussen Heuver Bandengroothandel en Aeolus Tyres is onlangs weer verlengd. Directeur Jan Heuver ondertekende samen met de heer Wang Feng, general manager Aeolus Tyres, de verlenging van het bestaande contract.

Groot vertrouwen over en weer
"We werken al meer dan tien jaar samen met Aeolus", zegt Jan Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel in een reactie op de contractondertekening. "In die periode hebben we Aeolus leren kennen als een krachtige, betrouwbare partner en hebben we een nauwe relatie opgebouwd. Het is als in een goed huwelijk, waarin je elkaar alles kunt zeggen en je op basis van gelijkwaardigheid naar elkaars argumenten luistert. De afgelopen jaren brachten we elk onze specifieke kracht in; dat blijft ook zo. Zij zijn sterk in het produceren van kwaliteitsbanden en werken met de beste technologieën, wij verzorgen onder andere input over de wensen van de Europese markt en kunnen onze markten op onze eigen wijze beheren. Vanzelfsprekend onderhandelen we scherp over volumes en prijzen, maar dat gaat in een sfeer van gelijkwaardigheid. De ondertekening van een nieuw meerjarig contract geeft aan dat het vertrouwen groot is."



De komende jaren verwacht Heuver Bandengroothandel een verdere verbreding van het assortiment van Aeolus. Heuver: "Zij zijn in staat om heel snel in te spelen op de vraag uit de markt. Ook zijn ze zeer ambitieus en hebben de ruimte en capaciteit om grote aantallen verschillende banden te produceren. Het feit dat de productie nu met groen label gebeurt, geeft aan dat zij veel belang hechten aan én het milieu én aan de Europese eisen."