Clicky


Lozon op bezoek bij Lenders in Kessel

Lozon op bezoek bij Lenders in Kessel
06-09-2011 17:28 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
KESSEL - Lenders BV (gespecialiseerd in de opkweek van Prei- en Aspergeplanten) is al jarenlang een trouwe klant van Lozon Transport & Logistiek. Lenders heeft meerdere locaties waar de opkweek plaatsvindt. Zoals de vroege Preiplanten in Marokko en Portugal. De overige planten worden rondom de thuisbasis in Kessel opgekweekt.

De afzet van deze planten vindt niet alleen in Nederland plaats maar door heel Europa met als grootste afzetlanden; Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk en Polen. Verder heeft Lenders een aantal kleinschalige teelten waaronder de opkweek van Courgetteplanten, Aardbeiplanten (op wachtbed), Rabarber (planten/productie), en in de kas buiten de teelt van preiplanten in de herfst Kropsla en in de zomer zaadteelt van Wortelen en Spinazie.

Lozon wordt door Lenders ingezet als transporteur omdat ze snel en flexibel werken op zowel regionale als internationale ritten.

Waarom de keuze voor Lozon?
Lozon is al vele jaren een van de hoofdtransporteurs van Lenders omdat er goede kwaliteit geleverd wordt met als kenmerken; goede tijdsplanning, flexibel, snel, regionaal goed bekend bij de telers. Wij en onze klanten werken met de natuur, waardoor er vaak op het laatste moment wijzigingen plaatsvinden wat eigenlijk altijd mogelijk is.



Wat verwacht Lenders voor de toekomst?
Voor de toekomst hoopt Lenders op een gezonde basis te kunnen verder groeien, waarbij zij de kwaliteit en service naar hun klanten samen met Lozon naar een optimaal niveau zullen brengen.