Clicky


De Burgh Eindhoven nieuwe partner VSE

De Burgh Eindhoven nieuwe partner VSE
16-09-2011 16:50 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
VSE, producent van geavanceerde stuur- en veersystemen voor trucks en trailers, heeft haar service-netwerk uitgebreid met een nieuwe partner. Voor service en reparatie aan producten van VSE kan men vanaf heden terecht bij De Burgh Eindhoven. De Burgh heeft een exclusief service contract voor geheel Zuid-Nederland. Ze is tevens geautoriseerde VSE ombouwwerkplaats voor achteraf montage van VSE systemen bij alle merken trucks en getrokken materieel.

Sinds haar oprichting in 1959 is De Burgh Eindhoven DAF dealer met verschillende vestigingen in en rond Eindhoven. Bij De Burgh staat de klant centraal. Het "op de weg houden van haar klanten" is dan ook de belangrijkste doelstelling. Met ruim 50 jaar ervaring in verkoop en service kunnen alle behoeften op bedrijfswagengebied volledig worden ingevuld.



De slogan 'always the right direction' van De Burgh sluit mooi aan bij hetgeen VSE voor ogen heeft met haar innovatieve producten.

Natuurlijk beschikt de Burgh over een zeer goed werkende 24/24-7 service en ruime openingstijden (07.30-22.00 uur en zaterdag 08.00-12.00 uur). De technisch specialisten van de Burgh zijn door VSE getraind en dus goed op de hoogte van de laatste noviteiten van de productenrange van VSE.



Tijdens de Carrosserie Vakdagen Gorinchem werd de samenwerking feestelijk bezegeld door de directeuren Dick Lodder (VSE) en Marco Lennards (De Burgh).

De Burgh is onderdeel van de LenGo Automotive Group. Momenteel heeft de groep ongeveer 900 medewerkers in vijf landen: Nederland, België, Duitsland, Polen en Rusland. De LenGo Automotive Group richt zich op de bedrijfswagenbranche met o.a. de merken DAF, Fiat, Iveco en Volkswagen. Men beschikt over een zeer uitgebreid servicenetwerk met modern, en goed uitgeruste werkplaatsen.