Clicky


Politie onderzoekt verband ongeval Lekkerkerk en doden Zoetermeer

Politie onderzoekt verband ongeval Lekkerkerk en doden Zoetermeer
07-08-2022 15:01 | Binnenland | auteur ANP

ZOETERMEER - De politie onderzoekt of er een verband is tussen de frontale aanrijding zaterdag op de N210 bij Lekkerkerk en de twee doden die later die middag werden gevonden in een woning in Zoetermeer. "Op dit moment zitten we midden in het onderzoek en zijn diverse scenario's open", zegt een woordvoerster van de politie zondag. De Telegraaf meldde zondag op basis van bronnen dat de politie door het ongeluk in Lekkerkerk mogelijk uitkwam bij de woning in Zoetermeer.

De politie kan verder nog niets delen over het onderzoek of een mogelijk verband tussen de twee zaken. De lichamen werden rond 17.00 uur zaterdagmiddag in Zoetermeer aan het Kramerplan gevonden. Bij het incident in Lekkerkerk botste een man rond 13.00 uur op de N210 frontaal op een busje. De bestuurder overleed ter plekke. De twee inzittenden van het busje zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hen gaat, is niet bekend.

Meer informatie over de identiteit van de twee aangetroffen doden in het huis in Zoetermeer, kan de politiewoordvoerster niet delen. Volgens de Telegraaf gaat het om de vrouw en de zoon van de man die de botsing veroorzaakte op de N210. De man zou 72 jaar zijn, de vrouw begin 70 en zijn zoon begin 30. De directe buren zeggen volgens het dagblad dat ze zaterdagochtend rond een uur of tien een vrouw angstig hoorden gillen.