Clicky


Renault Trucks servicedienst wordt 'Renault trucks 24/7'

Renault Trucks servicedienst wordt 'Renault trucks 24/7'
21-10-2011 14:14 | Renault | auteur de redactie
Renault Trucks heeft de naam van de 24-uurs servicedienst, het symbool van de beschikbaarheid naar haar klanten, gewijzigd. De nieuwe naam is Renault Trucks 24/7 om de beschikbaarheid - 24 uur per dag, 7 dagen per week - aan te tonen. De pechhulpdienst Renault Trucks 24/24 wordt Renault Trucks 24/7 om de beschikbaarheid van de dienst aan te tonen. Renault Trucks staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om haar klanten te helpen, ongeacht de locatie waar ze zich bevinden of de dag en het tijdstip waarop ze beroep doen op deze dienst.

Dankzij een netwerk van 1.500 servicepunten en meer dan 1.000 servicewagens garandeert Renault Trucks een efficiënte en snelle interventiedienst. Via één centraal telefoonnummer kunnen de klanten contact opnemen met één van de drie serviceplatformen in Europa. Hier werken 50 adviseurs die 15 talen spreken (Duits, Spaans, Frans, Engels, Italiaans, Nederlands, Portugees, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Russisch).



Nadat er via de telefoon een diagnose is gesteld, komt er, indien nodig, een technicus ter plaatse. Deze onderzoekt het probleem en lost in 90% van de gevallen het probleem ter plaatse op. Indien er specifieke onderdelen nodig zijn om het probleem te verhelpen, kan het netwerk een beroep doen op de Activ'Parts-dienst. Deze dienst is 24 uur per dag beschikbaar en verstuurt in noodgevallen de onderdelen naar alle landen in Europa. Tenslotte kan men via Internet vanaf de eerste oproep het verloop van de interventie volgen.

Renault Trucks zet zich in om de trots in de transportindustrie te herstellen, want transport is van essentieel belang voor een goede werking van de maatschappij. Renault Trucks steunt de sector door het leveren van professionele transportoplossingen, waarbij comfort voor de chauffeur en zuinigheid hoog in het vaandel staan. De Renault Premium Route, paradepaardje van het merk, werd door TÜV Rheinland uitgeroepen tot Europees kampioen brandstofbesparing. Het uitgebreide gamma van 2,7 tot 120 ton van Renault Trucks is in meer dan 100 landen verkrijgbaar. In de Benelux staan er 24 dealers klaar om onze klanten en prospects te ondersteunen in de zoektocht naar de beste totaaloplossing. Voor reparatie en onderhoud kunnen zij ook terecht bij één van de 31 servicepunten.