Clicky


Cargotec presenteert vier innovatieve laad- en lossystemen tijdens BedrijfsautoRAI

Cargotec presenteert vier innovatieve laad- en lossystemen tijdens BedrijfsautoRAI
13-03-2012 09:49 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
Cargotec is een van de exposanten tijdens de BedrijfsautoRAI in Amsterdam. Deze beurs wordt georganiseerd van 17 tot 21 april en is de grootste vakbeurs van Nederland voor de branche op het gebied van duurzaam wegtransport. Dit jaar presenteert Cargotec er vier nieuwe, innovatieve producten die wat betreft efficiëntie, duurzaamheid en energieverbruik tot de absolute wereldtop behoren.

"Wij verwachten dat er voor alle vier de producten heel veel belangstelling zal zijn. Alles wat wij presenteren is gegarandeerd gloednieuw, bijzonder interessant en van toegevoegde waarde voor alle bezoekers. Cargotecs producten zijn uiterst innovatief en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en zuinigheid. Vooral de preview van de eerste elektrische aangedreven meeneemheftruck ter wereld is natuurlijk een publiekstrekker", zegt Paulo Cardoso, marketing manager bij Cargotec Netherlands en verantwoordelijke voor de beurs.

De vier producten die op de BedrijfsautoRAI gepresenteerd zullen worden, zijn:

De Hiab XS 544, een eerste exemplaar van onze nieuwste autolaadkraan in het zware segment. De ontwikkeling van de Hiab XS 544 was geheel gericht op het kunnen aanbieden van een laadkraan die de productiviteit van de klant verhoogt, terwijl de onderhouds- en exploitatiekosten tot een minimum beperkt blijven en de investering snel rendeert. De Hiab XS 544 wordt in de herfst van 2012 gelanceerd.

De ZHD 3000 laadklep van Zepro, die op de RAI zijn primeur beleeft, is de krachtigste laadklep in het modelprogramma van Zepro tot nu toe. De innovatieve ZHD 3000 biedt klanten een unieke combinatie van kwaliteit, functionaliteit, zuinigheid en duurzaamheid.

De Hiab Multilift XR 18S ProFutureTM, een haakarm met geavanceerde functies die bijdraagt aan efficiëntie, duurzaamheid, en zuinig energie- en brandstofverbruik. De XR 18S ProFuture TM werd in november 2011 gelanceerd en is op de markt al goed ontvangen.

De Hiab Moffett E2 meeneemheftruck. Deze nieuwe generatie meeneemheftrucks is schoon, stil, sterk en duurzaam. Door energie en brandstof te besparen verbetert deze machine de algemene efficiëntie en maakt hij het mogelijk ladingen te lossen op plaatsen waar omgevings geluid en emissies een cruciale factor zijn. Hij zal te zien zijn op de BedrijfsautoRAI en wordt in september 2012 gelanceerd op de IAA in Hannover.

Pro Future™ is Cargotecs eigen handelsmerk voor producten en oplossingen die milieuvriendelijker zijn. Deze producten en oplossingen voldoen aan belangrijke criteria met betrekking tot aandrijving, energiezuinigheid, CO2 reductie, Lokale emissies en recyclingmogelijkheden aan het einde van de levensduur. Door te investeren in Pro Future™-apparatuur kunnen klanten duurzamere werkprocessen ontwikkelen en tegelijkertijd de kosten drastisch verlagen.

Bezoek Cargotec op de BedrijfsautoRAI. U vindt Cargotec op standnummer 07.120.