Clicky


Mazars seminar over de toekomst van de sector Transport & Logistiek

Mazars seminar over de toekomst van de sector Transport & Logistiek
13-03-2012 16:21 | Overig | auteur de redactie
Mazars Transport & Logistiek organiseert voor de tweede maal een seminar waar, net als vorig jaar, de toekomst van de sector Transport & Logistiek centraal staat. Het doel op 21 maart 2012 is om, samen met gerenommeerde sprekers Peter Sierat, Ben Vree, Ron Kooren en Martin Salet, de toekomstperspectieven voor de sector in kaart te brengen.

Uit het seminar van vorig jaar bleek dat bedrijven in de Transport & Logistiek sector absoluut toekomstmogelijkheden hebben wanneer zij bereid zijn samen te werken, een niche hebben en voldoende aandacht geven aan kostenbeheersing en innovatie. Daarnaast moet ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit jaar gaat het een stap verder.

Walther Ploos van Amstel trapt het seminar af met de bijdrage 'De Transport & Logistieke sector in 2040: You ain't seen nothing yet!'. Daarna gaan sprekers Peter Sierat, Ben Vree en Ron Kooren gedetailleerder op het onderwerp in. Vervolgens zal Pieter Bloemendaal een interactief forum leiden waaraan niet alleen alle sprekers deelnemen, maar ook Martin Salet van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu zal zijn visie op de toekomst van de sector delen.

Inmiddels hebben al meer dan 150 ondernemers zich aangemeld voor het Transport & Logistiek seminar in Rotterdam. Aanmelden kan nog steeds via de website www.mazars.nl.