Clicky


Broshuis met innovation award nominatie 100 tonner op RAI Amsterdam

Broshuis met innovation award nominatie 100 tonner op RAI Amsterdam
16-03-2012 10:04 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
Broshuis zal dit jaar tijdens de Bedrijfsauto RAI de 100tons plus semi-dieplader lijn introduceren. De getoonde oplegger is de eerste van een reeks unieke trailers die binnenkort uit de fabriek in Kampen komen. Het betreft een semi dieplader met onafhankelijk wielophanging in een "2+6" configuratie waarmee het mogelijk is om als 8-assige semi dieplader te gebruiken of het voorste deel te gebruiken als dolly om de trekker te ontlasten.

Voor deze nieuwste soort zwaartransport oplegger is gebruik-gemaakt van de eigen ontwikkelde SL wielophanging. De onafhankelijke en hydraulische geveerde assen maken een bijzonder grote stuur uitslag en een ultra lage laadvloer met hoge tonnages mogelijk. Deze grote innovatie is reeds bekroond met een nominatie voor de innovation award van de afdeling speciale voertuigen van de RAI vereniging.
Naast deze "zware" primeur wordt ook de werking van de eco-klep gedemonstreerd. Deze brandstofbesparende variant van een hydraulische oprijklep wordt door de alsmaar stijgende brandstof prijzen steeds vaker toegepast op diverse soorten semi-diepladers.



Verder treft u op de stand van het 125 jaar oude familiebedrijf een 2-assige dieplader aan met de eerder genoemde SL assen en het nieuwe model multifunctionele container chassis.



Een bezoek aan de RAI in Amsterdam is zeer zeker de moeite waard. Deze beurs is voor de bezoekers een uitgelezen kans om op een centrale plaats alle gerenommeerde aanbieders van transport materieel en toebehoren te kunnen vergelijken.