Clicky


Ook Strator Trucks aanwezig op BedrijfsautoRAI

Ook Strator Trucks aanwezig op BedrijfsautoRAI
29-03-2012 19:43 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
AMSTERDAM - Het segment zware bedrijfswagens op BedrijfsautoRAI 2012 is uitgebreid met de deelname van STRATOR Trucks. Eerder gaven DAF, Fuso, GINAF, Hytruck by GINAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania, Terberg, Volvo en Wierda Voertuig Techniek al aan hun nieuwste modellen op de beurs te presenteren. Daarmee biedt BedrijfsautoRAI 2012 een zeer complete afspiegeling van de markt in het zware vervoerssegment. BedrijfsautoRAI 2012 vindt plaats van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april in Amsterdam RAI.

Tijdens de vorige editie van de BedrijfsautoRAI in 2007 werd de STRATOR voor het eerst voorgesteld door de Charles Feijts Groep (CFG). De STRATOR wordt op kleine schaal en op specifieke wensen van de klant door STRATOR Trucks in Born gebouwd. Met het oog op de komende Europese typegoedkeuring is STRATOR Trucks als merk geregistreerd.

Belangrijke reden voor het bedrijf om zich in te schrijven voor BedrijfsautoRAI 2012 is de toenemende interesse vanuit de markt in binnen- en buitenland. Op de beurs zal STRATOR Trucks drie trekkers tonen in 4x2 en 6x4 configuratie.