Clicky


BedrijfsautoRAI: Van den Born mobiliseert vooruitgang

BedrijfsautoRAI: Van den Born mobiliseert vooruitgang
17-04-2012 19:29 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
AMSTERDAM - Op de BedrijfsautoRAI 2012 introduceert Van den Born de nieuwe veegvuilkap. De veegvuilkap wordt ingezet bij stadsreiniging. De nieuwe veegvuilkap onderscheidt zich door het gebruik van sterke kunststof honingraat panelen in combinatie met aluminium.

De veegvuilkappen zijn daardoor sterker, duurzamer en ook nog eens beduidend lichter. Ze worden geleverd met ERGO-certificaat (als enige in Nederland), waarmee wordt aangetoond dat aan alle ARBO-voorschriften wordt voldaan.



Tevens laat van den Born op de BedrijfsautoRAI de nieuwe generatie ALU-TOP imperialen zien.
De ALU-TOP 2.0 is gemaakt van aluminium met steunen en verbindingsstukken van hoogwaardig kunststof. Hierdoor ontstaat een imperiaal met een uniek en stijlvol design. De ALU-TOP 2.0 is aërodynamisch en eenvoudiger te monteren.



Toekomstgericht & Onderscheidend
Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Technologisch, ergonomisch en qua vormgeving.
Bij Van den Born vertalen zij, volgens eigen zeggen, deze ontwikkelingen naar nieuwe oplossingen die het werk van de relaties vereenvoudigen en veraangenamen. "Ons doel is het mobiliseren van hun vooruitgang. Om deze aanpak samen te vatten in een aansprekende identiteit hebben wij gekozen voor een nieuwe, dynamische en eigentijdse huisstijl", zegt het bedrijf tot slot.