Clicky


BedrijfsautoRAI: GINAF toont landelijk dekkend netwerk

BedrijfsautoRAI: GINAF toont landelijk dekkend netwerk
19-04-2012 10:10 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
AMSTERDAM - De onstuimige weg is achtergelaten en GINAF timmert hard aan de weg. Na de opstart met de leveranciers en partners wordt op de BedrijfsautRAI 2012 in de klantrelatie geïnvesteerd. GINAF is hier aanwezig tezamen met haar (toekomstige) partners, zorgend voor een ruim landelijk netwerk.

Voor een optimaal klantcontact is gekozen voor een netwerk, op basis van bestaande DAF dealers en servicepunten, waarbij rayonexclusiviteit is uitgesloten. Met het nieuwe GINAF netwerk is daardoor een landelijk dekkend netwerk mogelijk die de service aan GINAF voertuigen moet kunnen waarborgen.

In voertuigkeuze is een duidelijk onderscheidt gemaakt in het portfolio, om de juiste kennis aanwezig te hebben bij de verschillende servicepunten van GINAF. Level 1 betekend voertuigen/producten op basis van DAF donorvoertuigen onder andere: DAF FAT/FAD Widespread, SensAxle+ en HydroAxle+. Level 2 servicepunten hebben ook de mogelijkheid om GINAF assemblage voertuigen (X-Series) aan te bieden en te onderhouden. Voor GINAF zal de nieuw aangenomen kracht Gerrit van der Garde de landelijke verkoop ondersteunen en de klant het juiste voertuig kunnen adviseren.



Op een klein aantal na hebben alle DAF dealernetwerken een intentieverklaring getekend om deel te nemen in deze constructie, zodat voor GINAF en haar klanten een landelijk netwerk ontstaat van GINAF Partners. Deze partners zijn ook aanwezig op de BedrijfsautoRAI.