Clicky


BedrijfsautoRAI: Zaterdag speciale BedrijfsautoRAI Chauffeursdag

BedrijfsautoRAI: Zaterdag speciale BedrijfsautoRAI Chauffeursdag
20-04-2012 10:11 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
AMSTERDAM - De speciale BedrijfsautoRAI Chauffeursdag op zaterdag 21 april wordt een groot feest voor alle chauffeurs, truckliefhebbers én hun gezinnen. Op het programma staan live entertainment, spectaculaire wedstrijden, daverende demo’s en de mogelijkheid om zelf te rijden in de meest uiteenlopende trucks en bedrijfsauto's. Doordat de beleving op deze dag centraal staat, belooft de afsluitende dag van de beurs een absoluut hoogtepunt te worden. TVM verzekeringen is sponsor van de Chauffeursdag.

De Chauffeursdag biedt grote en kleine truckliefhebbers van 's ochtends 10 tot 's middags 17 uur een programma om je vingers bij af te likken. Niet alleen kunnen de nieuwste modellen en motoren van alle grote truckmerken bewonderd worden, er is met name ook veel te beleven op het Buitenpark van BedrijfsautoRAI 2012. Zo kunnen bezoekers zelf rijden bij de onderdelen 'Try The Truck', Innovatief Rijden en Proefrijden en meerijden op het off-road parcours.

Spierbundels in actie op NK Truckpull 2012
De Chauffeursdag is onder meer het strijdperk voor het 'Toptruck NK Truckpull 2012'. De sterkste mannen van Nederland doen aan deze wedstrijd mee, aangevuld met aanstormend talent en andere indrukwekkende spierbundels. Ze meten hun krachten op vier onderdelen: de Harnas & Rope pull, de Hand Over Hand pull, de Wheelflip (met shovelband) en de Apollon Axle, met het ervaren duo Wout en Fokko de Jong als presentatoren. In de pauzes tussen de onderdelen kunnen bezoekers zelf hun krachten meten in de arena.

Grote artiesten en live Radio Veronica
De trailer van Transportradio in het Buitenpark vormt het podium voor diverse bekende artiesten die op zaterdag 21 april naar de BedrijfsautoRAI komen. Nu al is zeker dat Henk Wijngaard en country-zangeres Kayleigh Leith hun grote hits komen zingen op het Buitenpark en op de stand van Transportradio op het Mediaplein in Hal 1. Meer live radio is er van 12 tot 15 uur als de populaire DJ Rick van Velthuysen van Radio Veronica vanuit een glazen studio op het Mediaplein zijn zaterdagmiddagprogramma ‘WeekendRick’ vol humor, reacties van luisteraars én heerlijke muziek uitzendt.

Behendigheidswedstrijden 'De beste vaklui rijden bij...'
Deelnemers en toeschouwers kunnen op het Buitenpark onder meer genieten van indrukwekkende behendigheidswedstrijden. Daar vinden namelijk de voorrondes plaats van de competitie 'De beste vaklui rijden bij...', georganiseerd door de Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten (O.S.C.). Twintig teams van de beste chauffeurs van Nederland strijden daar tijdens de voorrondes om de trofee 'De beste vaklui rijden bij...'. Het publiek kan daar massaal genieten van nauwkeurigheidsproeven, behendigheidstests en nog veel meer.



Bekendmaking 'Meest brandstofefficiënte chauffeur van Nederland'
Op de Chauffeursdag maakt chauffeursorganisatie O.S.C. de meest brandstofefficiënte chauffeur van Nederland bekend. Om te ontdekken wie deze trofee dit jaar verdient, organiseerde de O.S.C. een vier weken durende competitie tussen gerenommeerde transportbedrijven. Daarbij maakte de jury gebruik van de DriverFuel Efficiency meetmethode. Op 21 april wordt de winnaar bekendgemaakt, als een inspirerend voorbeeld van vakkundigheid en milieu- en kostenbewust weggedrag.

RTL Transportwereld
RTL Transportwereld maakt op alle beursdagen met een eigen camerateam uitgebreid opnamen van al het nieuws en de vele activiteiten op BedrijfsautoRAI 2012. Ook de Chauffeursdag zetten zij in de schijnwerpers. Grote kans dus dat u als bezoeker de crew op de beursvloer aan het werk kunt zien. In de uitzending van 22 april volgt op RTL 7 een uitgebreid verslag van de opnames die gedurende de hele beurs gemaakt zijn.

Smullen van de originele TVM gehaktbal
De Chauffeursdag wordt mede mogelijk gemaakt door TVM verzekeringen en daarbij ontbreekt de echt TVM-gehaktbal natuurlijk niet. Daarmee wordt de Chauffeursdag ook letterlijk een dag om je vingers bij af te likken!

©Foto: OTTI Fotografie