Clicky


Politie keek dinsdagavond al in buurt van vindplaats Hebe en Sanne

Politie keek dinsdagavond al in buurt van vindplaats Hebe en Sanne
20-10-2022 09:26 | Binnenland | auteur ANP

DEN BOSCH - De politie heeft dinsdagavond al bij knooppunt Empel gezocht naar de toen nog vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26), zo bevestigt een woordvoerder van de politie donderdag na berichtgeving van Omroep Brabant. Op dat moment werd hun auto niet gevonden. "Relatief ver weg" van deze locatie werd woensdag opnieuw gezocht en zag uiteindelijk een politiehelikopter de zwarte Kia Picanto waarin de twee zaten.

Een woordvoerder legt uit dat de afgelopen dagen honderden meldingen en tips zijn binnengekomen. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd is nog volop gaande.

De auto werd gevonden bij knooppunt Empel (A59/A2) bij Den Bosch. Woensdagavond meldde de politie al dat de slachtoffers in de auto vermoedelijk Sanne en Hebe waren.

Maandag vertrok Sanne samen met het gehandicapte meisje in een zwarte Kia Picanto uit Raamsdonksveer. Ze had Hebe opgehaald bij een dagcentrum in Raamsdonksveer en zou vanaf daar naar Vught rijden, waar het meisje woont. Daar kwamen zij echter nooit aan. De politie zette grote zoektochten op, gesteund door vrijwilligersgroepen. Voor het meisje werd ook een amber alert uitgegeven.