Clicky


20-jarige man uit Purmerend overleden na steekpartij in Beverwijk

20-jarige man uit Purmerend overleden na steekpartij in Beverwijk
20-10-2022 11:50 | Misdaad | auteur Redactie

BEVERWIJK - De 20-jarige man uit Purmerend die woensdagavond zwaargewond raakte bij een steekpartij in Beverwijk is aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.

Het steekincident gebeurde op de Parallelweg in Beverwijk. Drie personen raakten hierbij gewond. Een 20-jarige man uit Purmerend werd ter plaatse nog gereanimeerd maar overleed later op de avond in het ziekenhuis, meldt de politie.

Rond 22.45 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij zou plaatsvinden op de Parallelweg in Beverwijk. Al snel werd duidelijk dat tenminste één persoon zou zijn gestoken.

Agenten troffen op de kruising Parallelweg/Ringvaartweg twee slachtoffers aan. Het gaat om twee 20-jarige mannen uit Purmerend. Eén van de twee mannen werd door agenten nog gereanimeerd. Beide zijn vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar Later op de avond één van de mannen overleed aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer kon na medische behandeling naar huis.

Later die avond werd op de Parallelweg nog een persoon met een steekwond aangetroffen. Ook deze 21-jarige man uit Den Haag werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Er is direct een onderzoek opgestart. Op dit moment is niet niet duidelijk hoeveel verdachten bij dit incident betrokken zijn. Er is nog niemand aangehouden.

Er is een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing op het onderzoek gezet. De recherche zoekt naar getuigen.