Clicky


Vier doden gevonden in de Lek bij Streefkerk

Vier doden gevonden in de Lek bij Streefkerk
24-10-2022 09:10 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - [update 14:30 uur] De politie heeft maandagmiddag meer bekendgemaakt over de identiteit van de vier overledenen die in de Lek bij Streefkerk zijn gevonden. Het gaat om een 80-jarige man en drie vrouwen van 69, 48 en 38 jaar uit Gouda. De vier waren familie van elkaar, zegt de politie, die vooralsnog uitgaat van een noodlottig ongeval.

Sinds zondagmiddag werd gezocht naar de vier vermisten. Familieleden hadden de vermissing van de vier en hun auto gemeld bij de politie. Ze hadden een feest bezocht in Rotterdam, maar waren niet thuisgekomen. Kort na die melding troffen wandelaars in de Lek bij Ammerstol een overleden persoon aan. Na uitgebreid onderzoek vonden agenten in de loop van de avond nog een lichaam, in de Lek bij Bergambacht. In de nacht van zondag op maandag is de auto gevonden met daarin nog twee overleden mensen. Die auto lag in de Lek, ter hoogte van het buurtschap Bergstoep.

De gemeente Gouda liet eerder maandag al weten dat het gaat om een vader, moeder en twee dochters. De gemeente zegt "geschokt en verdrietig" te zijn.

De politie gaat door met het doen van onderzoek naar de toedracht.