Clicky


TachoByte lanceert Digitale Tachograaf op afstand uitlezen

TachoByte lanceert Digitale Tachograaf op afstand uitlezen
05-07-2012 10:19 | Software | auteur de redactie
Het TachoByte systeem verzorgt volledig automatisch het uitlezen en archiveren van digitale tachograaf data. Zowel de bestuurderskaart als het massageheugen worden tijdens het rijden zonder handmatige handeling naar de internetserver van TachoByte verzonden. Archivering wordt conform eisen van het IVW verzorgt. Met TachoByte heeft de transporteur beschikking over diverse rapporten. Zoals bijvoorbeeld het Rij-Rusttijden rapport. Hiermee ziet u direct wat er per dag, per week en per twee weken is gereden, gewerkt en gerust.

TachoByte levert met succes al de versies Lite, Standaard en Pro. Deze versies van TachoByte hebben een aantal essentiële functies zoals: remote downloaden van de tachograaf data, tracking & tracing en rit-urenrapportages, inclusief vermelding van rij- en rusttijdenoverschrijdingen.

Nieuw is nu de TachoByte RD Only. Deze heeft niet de functie van voertuigvolging(track en trace) maar heeft wel de overige functionaliteiten. Het voordeel is dat dit systeem eenvoudig is te updaten naar eenh uitvoering met wel track en trace. Dit geschiedt met dezelfe hardware en kan op afstand wordne uitgevoerd.

Met het product TachoByte RD Only heeft TachoByte nu ene goedkoop instamodel in de markt gezet die het voor elke transporteur mogelijk maakt om de overstap van het handmatige downloaden nu definitief achter zich te laten en nu volledig automatisch dit proces te laten verlopen.