Clicky


M.B.H. Transport failliet verklaard [update]

M.B.H. Transport failliet verklaard [update]
18-11-2022 10:20 | Faillissementen | auteur Redactie

ROTTERDAM - [update zo 20/11 12:12 uur] Voor de rechtbank van Rotterdam is op woensdag 17 november M.B.H. Transport BV failliet verklaard.

Curator mr J. Smael meldt zondag 20 november dat de onderneming het faillissement zelf heeft aangevraagd. "Bij het bedrijf werkten volgens de bestuurder van het bedrijf nog vier werknemers", meldt de curator.

De oorzaak voor de financiële problemen zouden liggen in onder meer de coronacrisis die impact heeft gehad op de omzet en het bedrijf. De curator laat echter weten het faillissement nog nader te moeten onderzoeken.

M.B.H. Transport werd opgericht in 2012 en groeide in een paar jaar tijd erg hard. “Service en representativiteit. Doen wat je belooft. Dat zijn de kernwaarden die ons de wind in de zeilen hebben gegeven. We denken mee met de klant en het lukt ons om steeds aan vakkundige chauffeurs te komen. Het is om die reden dat de volgende uitbreiding van het wagenpark alweer in bestelling staat", zei het bedrijf destijds in 2018 toen het bedrijf tien nieuwe DAF Trucks op de weg zette.

In datzelfde jaar kocht het bedrijf ook nog eens zes MAN trucks.

Het leek het transportbedrijf dus voor de wind te gaan. De activiteiten liggen nu echter stil.

Curator mr. Smael onderzoekt de mogelijkheden voor een mogelijke doorstart van het transportbedrijf.