Clicky


Beste dealers Renault Trucks netwerk in Club Excellence

Beste dealers Renault Trucks netwerk in Club Excellence
13-08-2012 16:48 | Renault | auteur de redactie
Groosman Bedrijfswagens (Sas van Gent), Peters Bedrijfswagens (Hengelo) en Renault Trucks Limburg (Tegelen) zijn uitgeroepen tot de beste dealers van het Renault Trucks netwerk. Deze best presterende dealers verenigen zich in de internationale Club Excellence.

Aan de verkiezing gaat een internationaal onderzoek vooraf, dat jaarlijks wordt uitgevoerd door Renault Trucks. Alle erkende distributeurs in het wereldwijde Renault Trucks netwerk worden beoordeeld aan de hand van hun prestaties op het gebied van elf doelstellingen, ingedeeld in business en kwalitatieve criteria. Het onderzoek omvat onder meer het interviewen van klanten.



De twee beste dealers per land zijn de winnaars van de Club Excellence en mogen zich tot de internationale top rekenen. Renault Trucks Limburg werd verkozen als één van de drie Europese 'Crucial dealer laureate' en mag zich hiermee, op basis van de geleverde prestaties, ook tot de Nederlandse winnaars rekenen.

"In huidige tijden is het nog meer van belang dat onze dealers optimaal presteren en een uitmuntende dienstverlening garanderen. In de Club Excellence worden de ambassadeurs van het merk bij elkaar gebracht, zodat ze knowhow en ervaring kunnen uitwisselen en dat weer kunnen delen met collega’s in het thuisland", aldus Jean-Francois Gatineau, Vice President Region Benelux.