Clicky


Koops Furness Trucks lanceert Iveco Stralis Hi-Way

Koops Furness Trucks lanceert Iveco Stralis Hi-Way
13-09-2012 13:40 | Iveco | auteur de redactie
TEUGE - Koops Furness Trucks heeft nog vóór de officiële Europese introductie op de IAA in Hannover haar relaties de nieuwe Iveco Stralis Hi-Way gepresenteerd. Op spectaculaire wijze werd op zaterdag 8 september jl. het nieuwe vlaggeschip van Iveco op vliegveld Teuge "gelanceerd".

Koops Furness Trucks had op vliegveld Teuge in het prachtige pand Skydeck haar voltallige productrange Iveco en Fiat Professional tentoongesteld. Onder het genot van een hapje en een drankje en met uitzicht op de start- en landingsbaan van vliegveld Teuge konden de genodigden zich ruimschoots laten informeren over alle voertuigen. Daarnaast waren er adviseurs van diverse gezamenlijke bedrijfonderdelen van Koops Furness nv present om de bezoekers te woord te staan.



Zo waren vertegenwoordigers van de carrosserie-afdeling BACAR, de landelijkse schadeherstelketen Max Repair, Iveco Parts, Cosmo Wagenparkbeheer en uiteraard Koops Furness Trucks aanwezig om iedere mogelijke vraag op transport- en transportmiddelengebied te beantwoorden.

Uiteraard stond de introductie van de fraaie nieuwe oranje Iveco Stralis Hi-Way centraal. Het voertuig werd door middel van een aanwezige zware kraan maarliefst twee verdiepingen opgetakeld en op die wijze aan het toegestroomde publiek op het VIP deck gepresenteerd.

Iveco is de enige truckfabrikant die een Euro VI motor kan leveren zonder EGR systeem en biedt met de nieuwe Stralis Hi-Way op gebied van comfort, veiligheid en efficiency grote voordelen, zoals daar zijn: tot 5% lager brandstofverbruik, tot 7% lagere onderhoudskosten, hoogwaardige interieurafwerking en duurzame materialen, uitgebreide infotainment, realtime rijstijl, high-end comfort stoelen en bedden, uitgebreide veiligheid- en alertheidsystemen en bovendien uitgekiende drijflijnoptimalisatie in ECO uitvoeringen. De nieuwe Stralis Hi-Way zorgt voor de vervoerder voor "the lowest Costs of ownership" en dat is in deze economisch uitdagende tijden voor veel ondernemingen van groot belang.



Tijdens de introductiedag op vliegveld Teuge werden ter plaatse uitgebreide productpresentaties verzorgd, evenals een presentatie van Qualcomm aangaande telematica. Bovendien werd in een presentatie aangaande vliegtuigtechniek duidelijk, dat er vele overeenkomsten bestaan tussen piloot en chauffeur op het gebied van telematica en rit-ondersteundende systemen.

Naast deze informatieve onderdelen was er ruimschoots mogelijkheid tot vermaak voor kinderen en voor de ouders. De weersomstandigheden waren goed en hierdoor konden er tientallen rondvluchten door Koops Furness Trucks aan haar bezoekende gasten worden aangeboden.

Koops Furness Trucks kijkt terug op een zeer geslaagde, informatieve en gezellige introductie van de nieuwe Iveco Stralis Hi-Way.