Clicky


Renault Trucks introduceert de vernieuwde Renault Master

Renault Trucks introduceert de vernieuwde Renault Master
19-09-2012 09:37 | Renault | auteur de redactie
De vernieuwde Renault Master zal vanaf 18 september te zien zijn op de Nederlandse wegen. Een gigantische demovloot maakt duidelijk waar het om gaat: tot 12 procent minder tanken. Bij iedere Renault Trucks dealer kan de klant terecht voor een proefrit. Aangenaam kennis te maken.

De vernieuwde Renault Master heeft dezelfde looks, maar technisch is hij ingrijpend veranderd. Door aanpassingen aan de aandrijflijn is de Renault Master tot 12 procent zuiniger dan zijn voorganger. Dat is mogelijk door technische noviteiten, die resulteren in een lager brandstofverbruik en een lagere CO2 uitstoot. In praktijk kan deze optimalisatie van de aandrijflijn de ondernemer bij 70.000 kilometer per jaar een besparing op van 1000 Euro opleveren. En dat niet alleen, want minder tanken is meer productiviteit.



Behoeften evolueren, de Renault Master bestelwagen ook. De Renault Master is zo samen te stellen, dat hij perfect aansluit op alle mogelijke werkzaamheden. Want dankzij een breed aanbod van voorwielaandrijving, achterwielaandrijving, lengte, hoogte en opbouw is er altijd een Renault Master op maat. Met een groot laadvolume en nuttig laadvermogen, maar ook brede zij- en achterportieropeningen kan de Renault Master alles vervoeren. En Renault Trucks heeft standaard meer dan 100 modellen op voorraad, waardoor klanten direct over hun Renault Master kunnen beschikken.



Met de Renault Master van Renault Trucks geniet de ondernemer bovendien van optimale service bestemd voor professionals, het erkende en toegewijde Fast & Pro netwerk van Renault Trucks. Bekwame technici, ruime openingstijden en passende onderhoudscontracten zijn standaard.