Clicky


Prins Harry: koningshuis speelt vieze spelletjes

Prins Harry: koningshuis speelt vieze spelletjes
05-12-2022 14:48 | Koningshuis | auteur ANP

LONDEN - Het Britse koningshuis lekt regelmatig nieuws. Dat beweert prins Harry in de nieuwste trailer voor de zesdelige Netflix-documentaireserie Harry & Meghan. De hertog van Sussex spreekt in de video over "een vies spelletje" dat wordt gespeeld.

Uit de trailer wordt niet duidelijk wat daar precies mee wordt bedoeld. Wel worden er vergelijkingen gemaakt tussen Harry's vrouw Meghan en zijn moeder prinses Diana, die beiden veel media-aandacht kregen als echtgenotes van prinsen.

Harry herhaalt in de trailer ook dat hij "doodsbang was dat de geschiedenis zich ging herhalen". Prinses Diana overleed in 1997 in Parijs bij een auto-ongeluk toen ze werd achtervolgd door paparazzi. Bronnen stellen in de documentairereeks ook dat er een "oorlog tegen Meghan" werd gevoerd, "ten faveure van anderen".

Harry & Meghan is een zesdelige documentaireserie over de relatie van het stel, en over wat de twee hebben meegemaakt als leden van de Britse koninklijke familie. De eerste drie afleveringen komen donderdag uit. Een week later volgen de andere drie delen.