Clicky


Korte ADR-cursus voor planners en loodsmedewerkers

Korte ADR-cursus voor planners en loodsmedewerkers
08-12-2022 10:08 | Gevaarlijke Stoffen | auteur Gesponsorde content

MIDDENBEEMSTER - Rijdt jullie transportbedrijf ADR? En hebben de chauffeurs een ADR-diploma maar missen de planners en loodsmedewerkers kennis van ADR? EBTL kan een in-company training verzorgen, afgestemd op jullie werkzaamheden!

Wat moet ik bij mijn opdrachtgever opvragen, en welke informatie heeft de chauffeur nodig? Wat mag er gereden worden zonder ADR-diploma? En mag ik alle goederen voor crossdock in de loods hebben, en wat moeten we doen als er wat gebeurt? Zomaar wat relevante vragen voor een transportbedrijf dat gevaarlijke stoffen vervoert. Voor de chauffeurs is hun vakkennis door middel van het ADR-diploma wel geregeld, maar hoe zit dat met de rest van het personeel?

Het ADR schrijft voor dat iedereen die met gevaarlijke stoffen omgaat een passende training gevolgd moet hebben, een ‘ADR-bewustwordingstraining’ conform hoofdstuk 1.3. EBTL kan deze training van 3 uur in-company verzorgen, bijvoorbeeld aansluitend aan een werkdag van 18.00u tot 21.00u. Voor medewerkers die uren voor de code 95 willen bijschrijven kan deze cursus meetellen voor 7 theorieuren, mits vooraf 4 uur E-learning is gevolgd.

De kosten bedragen:

Cursus t/m 4 deelnemers: € 500,-
Cursus 5 t/m 12 deelnemers: € 750,-
Bijschrijven code 95: € 60,- per registratie (incl. E-learning aanmelding)

Ook bij afzenders van gevaarlijke stoffen kan EBTL zo’n training verzorgen.

Meer informatie? Klik hier of bel of mail Erik Boots, veiligheidsadviseur ADR, 06-30040793, info@ebtl.nl


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op