Clicky


Renault Trucks aanwezig op Transport Venray

Renault Trucks aanwezig op Transport Venray
18-10-2012 09:38 | Renault | auteur de redactie
Van 20 t/m 22 november 2012 is Renault Trucks opnieuw aanwezig op Transport Venray. De stand zal in het teken staan van brandstofbesparing met het engagement All For Fuel Eco waar onder andere de vernieuwde Renault Master en een Renault Premium Route Diamond Edition zullen worden gepresenteerd. Renault Trucks wordt vertegenwoordigd door de dealers Renault Trucks Limburg te Tegelen en Garage Verhaegh te Deurne/Veghel.

All For Fuel Eco
Als pionier in brandstofbesparing zal Renault Trucks oplossingen presenteren om transportondernemers te helpen hun brandstofkosten te drukken. Onder de noemer All For Fuel Eco presenteert Renault Trucks het Optifuel Programma, dat bestaat uit Optifuel Training en Optifuel Infomax. De training maakt de chauffeur bewust van de mogelijkheden van economisch rijden en resulteert in een veiligere en milieuvriendelijkere rijstijl.

Het Optifuel Trainingsprogramma is officieel erkend en vertegenwoordigt zeven van de te behalen 35 punten in het kader van de Europese richtlijn voor verplichte nascholing vakbekwaamheid. Met Optifuel Infomax vergelijkt de wagenparkbeheerder eenvoudig de prestaties van de verschillende trucks binnen het wagenpark én die van de chauffeurs. Met de garantie dat men snel in kan grijpen als zich bijzonderheden voordoen. Door een economische en rationele rijstijl zal er veel minder slijtage optreden aan het voertuig en de onderdelen en daalt het risico op ongevallen aanzienlijk. Hierdoor dalen niet alleen de brandstofkosten, maar ook de kosten voor onderhoud.



The Diamond Edition
Renault Trucks introduceert de Diamond Edition, een limited edition van de Renault Premium Route De ‘Diamond Edition’ bestaat uit het voertuig, inclusief Fleet Economy Pack, Comfort Pack en als extra een Diamond Edition Pack. Alle drie de packs zijn ook los verkrijgbaar. Met het Fleet Economy Pack wordt de zuinige Renault Premium Route nóg zuiniger. Het bevat onder andere de nieuwe Optiroll functionaliteit, waarmee de rijsnelheid wordt aangepast voor een optimale balans tussen koppel en rendement, om het brandstofverbruik te verminderen.

Renault Trucks heeft comfort voor de chauffeur hoog in het vaandel staan. Het fraaie interieur en ergonomisch ontworpen dashboard van de Renault Premium Route bezorgen de chauffeur een aangename en ontspannen werkomgeving. Met het Comfort Pack wordt de Renault Premium Route nóg comfortabeler. Tenslotte geeft het Diamond Edition Pack de Renault Premium Route een extra stoer uiterlijk. De striping is verkrijgbaar in twee kleuren en toepasbaar op iedere kleur. Meer informatie kunt u verkrijgen op de stand.



Bespaar tot 12% met de vernieuwde Renault Master
Naast de Premium Route Diamond Edition, kunnen bezoekers ook kennis maken met de vernieuwde Renault Master. Dezelfde looks, maar technisch is hij ingrijpend veranderd. Door de aandrijflijn te optimaliseren is de nieuwe Renault Master tot 12 procent zuiniger dan zijn voorganger. Renault Trucks
stelt hiermee de nieuwe norm voor bestelwagens en maakt het de standaard.