Clicky


Knapen Trailers lanceert vloeistofdichte walking floor

Knapen Trailers lanceert vloeistofdichte walking floor
01-11-2012 10:09 | Trailerbouwers | auteur de redactie
Wanneer men een vochtig product in een walking floor trailer laadt lekt er meestal wat vocht op het wegdek. Bij de meeste producten is dat niet erg, maar bij sommige ladingen is dit een probleem. Bij bijvoorbeeld slachtafval of rioolslib was men tot voor kort genoodzaakt om te kiezen voor bijvoorbeeld een kipper of container.



Met de nieuwe vloeistofdichte walking floor trailers van Knapen Trailers is lekken op het wegdek verleden tijd: Hierdoor kunt u voortaan de voordelen van een schuifvloertrailer ook benutten bij transport van producten die niet met het wegdek in aanraking mogen komen. U heeft dan de beschikking over een relatief groot volume bij een relatief laag eigen gewicht. Bovendien neemt u gemakkelijker retourladingen mee, waardoor uw beladingsgraad toeneemt.



Knapen Trailers levert twee varianten: De full-leakproof variant is vanzelfsprekend volledig vloeistofdicht. Dit model is zeer geschikt als u vaak producten rijdt die niet met het wegdek in aanraking mogen komen. Rijdt u enkel af en toe producten die niet mogen lekken, dan is de semi-leakproof een goedkopere variant. Deze vangt het lekkende vocht op in een speciale lekbak (inhoud bespreekbaar). Op de losplaats maakt u deze lekbak gemakkelijk leeg. De semi-leakproof vangt dus al het lekkende vocht op, waardoor men toch aan de regelgeving voldoet.