Clicky


Renault Trucks Limburg sluit zich aan bij Glasgarant

Renault Trucks Limburg sluit zich aan bij Glasgarant
16-01-2013 16:13 | Renault | auteur de redactie
Renault Trucks dealer Renault Trucks Limburg en Glasgarant zijn een samenwerking aangegaan die een primeur betekent voor de transportwereld. Renault Trucks Limburg is de allereerste truckdealer in Nederland die zich heeft aangesloten bij deze stichting. Glasgarant is een initiatief van de Stichting Schadegarant, waarbij alle partijen zijn aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen.

De deelnemers in Schadegarant hebben jarenlang succesvol ervaring opgedaan met de schadestroomstimulering van carrosserieschades en mede daarom besloten dit concept tevens te gaan toepassen op autoruitschades.



Roy Kessels is werkplaats manager van Renault Trucks Limburg en verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze samenwerking: "Voor de transporteurs biedt dit partnership met Glasgarant een aantal belangrijke voordelen. Ze betalen minder of een lager eigen risico wanneer ze de ruitschade laten herstellen via de Glasgarant-regeling. De aangesloten bedrijven garanderen een hoogwaardige herstelkwaliteit en een directe financiële afwikkeling."

Daarnaast wordt nadrukkelijk gekeken naar milieuaspecten en bij de schade eerst beoordeeld of een ruit kan worden gerepareerd in plaats van vervangen. Roy Kessels: "Met deze samenwerking kunnen wij onze klanten in het geval van autoruitschade geheel ontzorgen."