Clicky


SL-Trailer van Broshuis succesvol in Europa

SL-Trailer van Broshuis succesvol in Europa
30-01-2013 10:08 | Trailerbouwers | auteur de redactie
De onafhankelijke wielophaning van de SL-Serie van Broshuis heeft een revolutie teweeg gebracht in zwaar transport. Opleggers met deze door Broshuis ontwikkelde techniek hebben zich bewezen door meer dan 10 miljoen kilometer af te leggen in Europa. Daarmee heeft het familiebedrijf uit Kampen een voorsprong op de concurrentie.

De SL-Trailer is een noviteit in de transportwereld. Dat wordt bevestigd door de klantenlijst. Daarop staan bekende namen zoals Peter Karry, Torben Rafn, Pfaff, Nutgeren, Vlastuin, Hudson, Martrain Heavy Haulage, Westdijk Exceptioneel Transport, Collet, Sven Glaser, Friderici, Muller en Grass Spedition. Voor een deel hebben deze transportbedrijven meerdere opleggers met onafhankelijke wielophanging in hun wagenpark.



De ervaring bij klanten leert, dat de SL-Trailer een oplegger is met hoge kwaliteit en lage onderhoudskosten. Er rijden SL-Trailers rond, waarvan de eerste montage banden al meer dan 100.000 km gereden hebben, zonder noemenswaardig onderhoud.

De succes story van de SL-Trailer is ook een gevolg van continu verder ontwikkelen van de techniek. Inmiddels worden meerdere opleggers uit de 100-ton serie in Europa gebruikt. Waar andere trailerbouwers een 2 + 6 combinatie aanbieden, die enkel uitschuifbaar is, biedt Broshuis een 4+8 combinatie, die drie maal uitschuifbaar is.



Dit onderstreept de vooruitstrevende werkwijze van het bedrijf uit Kampen. De hoge kwaliteitsstandaard en de samenwerking met klanten zijn voor Broshuis twee belangrijke faktoren voor de komende jaren, onder het motto "Driving Innovation".