Clicky


Nieuwe directie Trailer Groep Nederland B.V

Nieuwe directie Trailer Groep Nederland B.V
01-02-2013 16:21 | Trailerbouwers | auteur de redactie
Per 11 januari 2013 is Bart Keijer aangesteld als commercieel directeur van Trailer Groep Nederland B.V. Bart heeft de taken van de heer Nan Silvis overgenomen. Voor de heer Silvis zijn de werkzaamheden die hij verricht binnen Gomes Noord-Holland B.V., niet meer te combineren met de taken die TGN met zich meebrengt. De heer Silvis blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van TGN en het aanboren van nieuwe markten voor TGN.

Na de oprichting op 1 juni 2012, is TGN toe aan de volgende stap. Bart Keijer heeft van de aandeelhouders een duidelijk opdracht meegekregen. Naast de dagelijkse aansturing van de verkopers binnen TGN, moet TGN meer gebruik maken van de mensen en middelen binnen de Mercedes-Benz dealerorganisaties. Dit is het speerpunt voor 2013. Door gebruik te maken van de knowhow en de kracht van de verkopers en after sales adviseurs binnen de dealer organisaties, staat TGN sterk ten opzicht van haar concurrentie. Dit is een absoluut vereiste in de grillige markt van trailers die vele aanbieders en fabrikanten kent.

Trailer Groep Nederland is een samenwerkingsverband van vier Mercedes-Benz dealers. ROGAM, Rüttchen, Wensink en Gomes. TGN is officieel importeur van Kässbohrer trailers en agent van Talson trailers. Door het samenwerkingsverband tussen deze vier Mercedes-Benz dealers heeft TGN een landelijk dekkend service netwerk met 23 service- punten.

Bart Keijer is geen onbekende binnen TGN. Bart is naast zijn functie als marketing manager bij Gomes Noord-Holland B.V. nauw betrokken geweest bij de oprichting van TGN. Het is nu de taak aan de nieuwe directie, om TGN te professionaliseren en TGN verder op de kaart te zetten. Binnen drie jaar wil TGN binnendringen in de top vijf van trailer aanbieders in Nederland.