Clicky


40Ft vast container chassis in Broshuis kwaliteit

40Ft vast container chassis in Broshuis kwaliteit
13-02-2013 10:19 | Trailerbouwers | auteur de redactie
In samenwerking met CTU bv, dochteronderneming van de Theo Pouw Groep is er dit jaar een nieuw type chassis aan het productprogramma van Broshuis toegevoegd.

Het betreft een vast containerchassis voor het vervoer van 1 x 40ft of 2 x 20ft dat speciaal geschikt is voor het zware haven- en koppelwerk. In vergelijking tot andere aanbieders maken extra versterkte schoren, heavy duty steunpoten en een aangepaste achterzijde dit chassis tot het sterkste en meest robuuste in zijn soort. Het chassis is uitgerust met BPW schijfremmen en wordt standaard geleverd met aluminium luchtketels.



CTU bv is door de goede ervaringen met 5-assige deelbare 2CONnect ook voor dit type chassis bij Broshuis terecht gekomen. Voor de onlangs geopende nieuwe terminal in Tiel, zochten zij nieuwe chassis die sterk, robuust en eenvoudig te bedienen zijn.

Het chassis is "slim" in elkaar gezet. Hoge langs-liggers garanderen een enorme sterkte zonder dat het chassis te zwaar zou worden. De losse componenten zijn zorgvuldig uitgekozen zodat schades snel en eenvoudig zijn te verhelpen zonder dat een chassis lang uit de running is of dat er enorme kosten moeten worden gemaakt.

"Omdat wij veel waarde hechten aan de uitstraling van ons materiaal is de conservering van groot belang. Door de perfecte afwerking en inspraak bij de ontwikkeling van de chassis hebben wij voor Broshuis gekozen. Bovendien is de keuze voor een Nederlandse leverancier niet alleen de meest duurzame, maar ook een investering in de Nederlandse werkgelegenheid. Niet alleen de mensen bij Broshuis hebben hier hun werk van, maar de toegeleverde materialen zullen ook bij de fabriek in Kampen moeten worden aangeleverd", aldus directeur van CTU, Etienne Morriën.



Het nieuwe 40ft chassis is leverbaar:
- Als 2- of als 3-asser
- in LZV uitvoering.
- met fusee as
- met 45ft zwanenhals voor transport binnen maximale geldende afmetingen.

Natuurlijk worden de chassis op de best mogelijke wijze afgewerkt. Gestraald, geschoopeerd en afgelakt in elastische tuckcoating voor een jarenlange bescherming tegen roest.