Clicky


CEO Alex Rentier vertrekt bij Keolis Nederland, COO Chris Hogeveen neemt het stokje over

CEO Alex Rentier vertrekt bij Keolis Nederland, COO Chris Hogeveen neemt het stokje over
17-01-2023 13:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DEVENTER - Op dinsdag 17 januari heeft Alex Rentier (links), CEO Keolis Nederland aangekondigd, dat hij op 28 februari Keolis Nederland gaat verlaten voor een nieuw avontuur in het Midden-Oosten.

De afgelopen twee jaar heeft Alex samen met de directie en het management op professionele wijze de transitie van IJssel-Vecht volbracht en de basis gelegd voor een sterkere onderneming.

“Ik ben ervan overtuigd dat Keolis een mooie toekomst tegemoet gaat waarbij zij onverminderd de steun en het vertrouwen blijft houden van de Keolis Groep”, aldus Alex Rentier.

Chris Hogeveen (rechts), die op dit moment de functie van COO vervult, wordt per 1 februari benoemd tot CEO van Keolis Nederland. Hij heeft 12 jaar operationele managementervaring binnen het openbaar vervoer en zal zich samen met het senior management blijven inzetten voor herstel en ontwikkeling.

Keolis Group, International Regional Director Marc Renouprez: “Ik wil Alex bedanken voor zijn bijdragen aan het dossier Ijssel-Vecht, zijn sterke operationele ervaring en zijn professionele relatie met de openbaar vervoersautoriteiten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Chris de ingeslagen weg zal voortzetten en prioriteit zal geven aan een vlotte overdracht van het Twente-contract, een veilig, comfortabel en efficiënt openbaar vervoer in onze concessies en het realiseren van duurzame groei.”