Clicky


GE TIP Trailer Services sluit overeenkomst en wordt provider voor Krone Fair Care services

GE TIP Trailer Services sluit overeenkomst en wordt provider voor Krone Fair Care services
20-02-2013 09:29 | Trailerbouwers | auteur de redactie
TIP Trailer Services (Europa’s grootste verhuur, lease en services dienstverlener) heeft een overeenkomst gesloten met Krone (één van Europa’s meest toonaangevende trailerbouwers) om de dienstverlening te verzorgen voor het Krone Fair Care programma.

Krone Fair Care services bestaat uit verschillende service pakketten, die beschikbaar zijn voor nieuw geleverde Krone trailers binnen Europa. De pakketten bieden verschillende service niveaus voor o.a. onderhoud, banden, koelmotoren en roadside assistance met een Europese dekking. TIP Trailer Services onderhoudt een Europese vloot van meer dan 70.000 trailers, waaronder meer dan 15.000 trailers van klanten. Tevens beschikt TIP over een uitgebreid netwerk van werkplaatsen en mobiele service vans die Krone zal ondersteunen bij de levering van de verschillende services aan haar klanten.

Bob Fast, CEO van TIP Trailer Services: "De overeenkomst die we getekend hebben met Krone, weerspiegelt duidelijk onze focus en strategie om te groeien als service aanbieder. Wij zijn blij dat wij deze overeenkomst zijn aangegaan, die Krone in staat zal stellen om maximaal gebruik te maken van onze hoogwaardige service oplossingen."



De lange relatie die TIP Trailer Services en Krone hebben wordt onderstreept door Bernard Krone, managing director en mede-eigenaar van Bernard Krone Holding GmbH & Co. KG: "We werken al meerdere jaren nauw samen met TIP Trailer Services. Ik ben dan ook volledig gerustgesteld, wetende dat we zaken doen met een gerespecteerde en competente service partner. Ik ben blij dat we naast een kwaliteitsproduct nu ook in staat zijn om onze klanten een volledig service pakket te bieden."