Clicky


Ravage na aanrijding met twee auto's en vrachtwagen op N788

Ravage na aanrijding met twee auto's en vrachtwagen op N788[+foto's]
26-01-2023 14:15 | Ongevallen | auteur Redactie

BEEKBERGEN - Op de Arnhemseweg (N788) ter hoogte van de op en afrit van de A50 bij Beekbergen heeft donderdag aan het begin van de middag een heftig ongeluk plaatsgevonden. Hierbij raakte een vrouw gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur nadat twee personenauto’s met elkaar in botsing waren gekomen. Door de klap botste één van de twee personenauto’s tegen een vrachtwagen waarna deze over de kop sloeg. De bestuurster van één van de personenauto's kwam op de kop in haar auto te zitten. De vrouw is door twee mannen uit haar auto geholpen.

De toegesnelde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

In de andere auto zaten twee mannen. Zij schoten met hun auto van de weg en belandde tussen de struiken. Zij kwamen met de schrik vrij.

Alledrie de voertuigen liepen forse schade op.

Vanwege het ongeluk is de N788 volledig afgesloten richting de toe en afrit van de A50 (afrit Hoenderloo). De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg blijft naar verwachting ook nog enkele uren afgesloten.